Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Kokoamme yhteen auttamisen ammattilaiset

Ehdokkaana eduskuntavaaleissa?

Tulevassa hallitusohjelmassa päätetään sisäisen turvallisuuden resursseista, muun muassa pelastustoimelle suunnattavasta rahoituksesta, alan koulutuksen uudistamisesta ja kehittämisestä sekä toimintaa tukevasta lainsäädännöstä.

Pelastusalalla työskentelevillä ja alaa tuntevilla on mahdollisuus vaikuttaa pelastusalan tulevaisuuteen ja kehitykseen asettumalla ehdokkaaksi eduskuntavaaleissa.

SPAL kampanjoi aktiivisesti eduskuntavaalien alla ja tuo esille eduskuntavaalitavoitteensa. SPAL tarjoaa näkyvyyttä viestintäkanavissaan jäsenille, jotka asettuvat ehdolle vaaleissa. Eduskuntavaaliteemoja ja jäsenehdokkaita tuodaan esille SPALin viestintäkanavissa ja jäsenille suunnatuissa viesteissä, tilaisuuksissa ja tapahtumissa aina vaalipäivään asti.

Vaaliteemat ja jäsenistöä edustavat ehdokkaat ovat esillä muun muassa Pelastusalan ammattilainen -lehdessä, jäsenuutiskirjeessä, Eduskuntavaalit 2023 -verkkosivulla sekä SPALin tileillä sosiaalisessa mediassa Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa. Lisäksi tiedotusvälineille tarjoillaan juttuideoita ja uutisoinnin paikkoja eduskuntavaalitavoitteiden aiheista.

Mikäli asetut ehdolle eduskuntavaaleissa, ja haluat olla esillä SPALin viestinnän kanavissa ja esittäytyä jäsenillemme, ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta.

TUTUSTU! Nämä kansanedustajaehdokkaat ja SPALin jäsenet ovat lupautuneet tekemään päätöksiä sisäisen turvallisuuden edistämiseksi

Lisätietoja: Viestintäjohtaja Tuula Kukonlehto, puh. 0400 352 709, etunimi.sukunimi@spal.fi