Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Kokoamme yhteen auttamisen ammattilaiset

Jäsenetu: Muumimaailman kahden päivän lippu yhden päivälipun hinnalla

Tervetuloa mukaan sadun maailmaan!

SPAL tarjoaa jäsenilleen Muumimaailman kahden päivän lipun erikoishintaan 31 euroa. Lipulla vietät Muumimaailmassa kaksi päivää yhden päivän hinnalla.

Lippu oikeuttaa sisäänpääsyn Muumimaailmaan kahtena peräkkäisenä päivänä. Lippu vaihdetaan rannekkeeseen portilla. Lippu toimitetaan pdf-tiedostona sähköpostiin ja se voidaan lukea myös puhelimen näytöltä.

Näin saat jäsenedun käyttöösi

  • Osta jäsenetulippusi Muumimaailman lippukaupasta, jonka linkin löydät SPALin ekstranetistä extranet.spal.fi. Huom! Jäsenetuhintaisia lippuja ei voi ostaa Muumimaailman julkiselta verkkosivulta löytyvästä kaupasta, vaan tarvitset siihen SPALin jäsenetulinkin.

    Ekstranetiin pääset kirjautumaan SPALin jäsenpalvelun verkkoasioinnin tunnuksillasi. Kirjautumistunnus on jäsennumerosi ja salasana.

    Jos sinulla ei ole verkkoasioinnin salasanaa, voit tilata sen ekstranetin kirjautumisikkunassa sähköpostiisi. Salasana lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut SPALin toimiston jäsenpalveluihin. Mikäli kirjautuminen ei jostain syystä onnistu, voit olla yhteydessä SPALin toimistoon, toimisto@spal.fi.
  • Jos sinulla on kysymyksiä Muumimaailman lippukaupan käytöstä, lippujen maksamisesta tai muista vierailuun liittyvistä asioista, ole yhteydessä suoraan Muumimaailman asiakaspalveluun, puh. 02 511 1111.
Muumimaailma

© Moomin Characters™ Theme park created by Dennis Livson

Takaisin Edut lomalle ja vapaa-aikaan -sivulle