Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pelastusalalle on julkaistu uusi toimialasivusto, joka tarjoaa tietoa työturvallisuudesta ja terveyden edistämisestä. Sivuston on suunnitellut Työturvallisuuskeskuksen kuntien ja hyvinvointialueiden toimialaryhmä, jonka puheenjohtajana toimi Suomen pelastusalan ammattilaiset SPALin järjestön johtaja Kim Nikula.

Työturvallisuuskeskus järjestää Eväitä pelastusalan työturvallisuuden kehittämiseen -hybriditilaisuuden maanantaina 9.10. klo 18. Tapahtumaan voi osallistua Zoom-yhteydellä tai Työturvallisuuskeskuksen tiloissa Helsingissä, ja tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki pelastusalan ammattilaiset.

Uudella toimialasivustolla on omat osionsa ensihoidolle, ergonomialle, henkiselle työsuojelulle, tieliikennepelastamiselle sekä väkivallan uhalle.

Tapahtumaan voit ilmoittautua tästä.

Pelastusalan toimialasivustoon voit tutustua Työturvallisuuskeskuksen sivuilla.