Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kohti eduskuntavaaleja! 

Pelastustoiminnan kestävyyttä haastavat pelastajapula ja alan veto- ja pitovoiman heikkeneminen, pelastustoimen rahoitusvaje sekä alan koulutuksen kehittämisen vaatimus. Millaisia päätöksiä suomalainen pelastustoiminta tarvitsee suoriutuakseen ydintehtävästään – auttamaan ihmisiä hädän hetkellä?  

SPALin Turvallinen Suomi 2023 -seminaarissa on luvassa alustuksia ja keskusteluja muun muassa pelastustoiminnan resursseista, kriittisestä osaamispääomasta sekä lainsäädännön muutostarpeista. 

Toimivan pelastustoiminnan ja turvallisuuden peruspilareita on vaalittava jatkossakin! Tule ajankohtaisten aiheiden äärelle kuulemaan mielenkiintoisia näkökulmia, haastamaan ja keskustelemaan.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan:

Paikan päällä seminaarissa on äänestäjiä ja päättäjiä: nykyisiä ja tulevia kansanedustajia, hyvinvointialueiden edustajia, pelastustoimen johtoa ja asiantuntijoita, järjestöjä sekä SPALin jäsenistöä. 

Tilaisuuteen on kutsuttu SPALin jäsenet ja keskeiset sidosryhmät. Henkilökohtainen kutsu tilaisuuteen on lähetetty sähköpostitse.