Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sääntömääräinen liittokokous järjestetään 13.5.2022 Scandic Marina Congress Centerissä, Helsingissä. Sääntömääräisiä kokousasioita ovat muun muassa liittohallituksen puheenjohtajan ja kahden varapuheenjohtajan sekä liittohallituksen jäsenten ja varajäsenten valinta. Puheenjohtajan ja liittohallituksen toimikausi on 1.6.2022 – 31.5.2025.

Liittohallitus johtaa SPALin toimintaa liiton sääntöjen ja liittokokouksen päätösten mukaisesti niin, että asetetut toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet saavutetaan. Muut liittohallituksen sääntömääräiset tehtävät on lueteltu SPALin säännöissä (21 §).

Ilmoittautuminen liittohallituksen puheenjohtajavaaliin 11.4. mennessä

Liittohallituksen puheenjohtajavaaliin ilmoittautumiset osoitteeseen toimisto@spal.fi 11.4.2022 mennessä. Ehdokkaita pyydetään toimittamaan esittelyteksti ja kuva, joiden pohjalta laaditaan ehdokasesittelyt liiton extranettiin.