Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Helsingissä järjestettävään liittokokoukseen ilmoittaudutaan verkkolomakkeella 25.4. mennessä.

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPALin vuoden 2022 liittokokous järjestetään 13.5. Helsingissä. Kokous alkaa kello 12.00 Scandic Marina Congress Centerissä Katajanokalla. Kokouksessa on läsnäolo- ja puheoikeus liiton jäsenillä.

Liittokokous on SPALin ylin päättävä elin, joka muun muassa vahvistaa liiton toimintasuunnitelman sekä päättää talousasioista. Tämän vuoden kokouksessa valitaan uudet liittohallituksen jäsenet, varajäsenet ja puheenjohtajisto.

SPALin jäsen voi ilmoittautua liittokokoukseen verkkolomakkeella 25.4. mennessä. Samalla lomakkeella voi ilmoittautua myös 12.5. järjestettävään Turvallinen Suomi -seminaariin ja liittokokouksen etkoille.

Siirry ilmoittautumislomakkeeseen