Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL järjestää Turvallinen Suomi -seminaarin torstaina 12.5.2022 Helsingissä Marina Congress Centerissä.

Hyvinvointialueiden aluevaltuustoihin valittiin edustajat aluevaaleissa tammikuussa 2022. Kuluneen kevään aikana toimielimet ovat järjestäytyneet ja käynnistäneet toimintaansa. Ajankohtaisena teemana Turvallinen Suomi -seminaarissa on pelastustoimen uudistuminen ja elinvoima hyvinvointialueilla. Luvassa on alustuksia ja keskusteluja muun muassa pelastusalan ammattilaisten riittävyydestä ja pelastustoiminnan rahoituksesta sekä organisaatioiden vetovoimasta ja kriittisestä osaamisesta.

Tilaisuus on vakiinnuttanut paikkansa pelastusalan kokoavana tapahtumana. Seminaarissa kohtaavat pelastusalojen ammattilaiset, asiantuntijat ja johto sekä hyvinvointialueiden edustajat ja poliittiset päättäjät.

Tilaisuus on kutsuseminaari. Kutsu tapahtumaan on lähetetty SPALin jäsenille maaliskuun jäsenuutiskirjeen yhteydessä. Sidosryhmien edustajat ovat saaneet henkilökohtaisen seminaarikutsun sähköpostiinsa. Mikäli et ole vielä ilmoittautunut, toimi nopeasti, sillä tapahtumaan otetaan 130 ilmoittautunutta ilmoittautumisjärjestyksessä. Tutustu ohjelmaan.

Tapahtumassa jaetaan Pro Securitate-tunnustus, jolla huomioidaan henkilö, yhdistys tai yritys, joka on toiminnallaan edistänyt Suomen turvallisuutta ja parantanut pelastusalojen ammattilaisten – pelastustoimen, ensihoidon tai hätäkeskusten henkilöstön – asemaa, tai toiminut esimerkillisesti pelastusaloilla.

Turvallinen Suomi-seminaarin jälkeisenä päivänä, 13. toukokuuta, SPAL järjestää jäsenistölleen suunnatun liittokokouksen 2022 niin ikään Helsingissä.