Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL on Suomen suurin pelastusalojen ammattijärjestö ja edunvalvoja. Tehtävämme on edistää pelastusalan, ensihoidon ja hätäkeskusten työntekijöiden työelämän hyvinvointia. Toimimme ensilinjan auttajien yhteisenä vaikuttamiskanavana ja yhteisönä, johon kuuluu noin 5 000 jäsentä ja 30 jäsenyhdistystä ympäri Suomen. 

Etsimme nyt SPALin osaavaan edunvalvonnan tiimiin kahta työmarkkina-asiantuntijaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.  

Tehtäviisi kuuluvat liiton jäsenten edunvalvonnallinen ohjaus, työsuhdeneuvonta ja -tiedotus. Lisäksi suunnittelet edunvalvonnan koulutuksia ja tilaisuuksia sekä osallistut SPALin työryhmien työskentelyyn. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää edunvalvonnan ja järjestötoiminnan tuntemusta. Katsomme eduksesi pelastustoimen, ensihoidon tai hätäkeskus alojen tuntemuksen.  

Sinulla on valmius itsenäiseen vastuunottoon asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Olet yhteistyökykyinen ja energinen työssäsi. Omaat käytännön työn tekemisen asenteen, hyvät esiintymistaidot ja kirjallinen ilmaisusi on selkeää ja sujuvaa. Odotamme myös, että olet joustava niin tehtävien kuin työaikojenkin suhteen sekä valmis matkustamaan työtehtävissä eri puolille Suomea. 

Tarjoamme Sinulle monipuolisen tehtävän, jossa voit käyttää ja kehittää monipuolisesti omaa osaamistasi ja ammattitaitoa osana kasvavaa ja kehittyvää pelastusalojen ammattijärjestöä. Saat hyvät henkilöstöedut, muun muassa kattavat työterveyspalvelut ja liikunta- ja kulttuuriedun. Toimistomme sijaitsee Vantaalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.  

Lähetä hakemuksesi, palkkatoive ja CV 12.9.2021 mennessä osoitteeseen toimisto@spal.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa järjestön johtaja Kim Nikula, puh. 040 716 1805 ja edunvalvontajohtaja Pasi Jaakkola, puh. 045 854 1989, tiistaisin ja torstaisin klo 12-14. Tutustu SPALiin www.spal.fi