Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPALin uutena jäsenpalveluassistenttina on aloittanut 24.5. Jenna Nikula. Hän työskentelee jäsenpalveluassistentti Liisa Haimin työparina liiton jäsenpalveluissa. Nikulan työtehtäviin kuuluu lisäksi liiton koulutusten koordinointi ja kehittäminen sekä jäsenetujen kehittäminen.

– SPALin jäsenpalveluun voi olla yhteydessä omaan jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä. Toimimme lisäksi tukitiiminä jäsenyhdistyksille, joten yhdistysasioissa voi kääntyä myös meidän puoleemme, Nikula kertoo.

– Toivon, että meihin ollaan yhteydessä mahdollisimman matalalla kynnyksellä, jos tulee mitä vain kysyttävää tai jokin askarruttaa, sillä olemme täällä jäseniä varten, lisää Nikula.

Liikuntaa harrastava Nikula opiskelee työn ohessa ja valmistuu tradenomiksi tämän vuoden joulukuussa. Hänellä on kokemusta niin asiakaspalvelutyöstä kuin yhdistystoiminnastakin. Nikula on vastannut Oulun tradenomiopiskelijoiden jäsenhankinnasta, tapahtumien järjestämisestä ja hallituksen sihteerin tehtävistä. OAMK:n opiskelijoiden etuja valvovassa Opiskelijakunta OSAKOssa Nikula toimi puheenjohtajana vuonna 2019 ja vuonna 2020 hän oli valtakunnallisen Tradenomiopiskelijoiden varapuheenjohtaja.

Ensihoito, hätäkeskustoiminta ja pelastusala eivät ole Nikulalle vielä entuudestaan tuttuja, mutta hän on innokas oppimaan niistä työssään SPALissa. Kiinnostavaa hänestä on myös tutustua liiton jäseniin sekä päästä oman tiimin kanssa tekemään ja ideoimaan uutta.

– Odotan innolla, minkälaisia ihmisiä tulee vastaan tässä työssä. Ihmiset ovat aina työn suola ja jäsenet toiminnan ydin. Odotan, että pääsen tutustumaan heihin ja näkemään, keitä varten tätä työtä teemme, kertoo Nikula.

SPALin jäsenpalvelujen yhteystiedot

SPALin jäsenpalvelut tavoittaa sähköpostitse osoitteesta toimisto@spal.fi ja puhelimitse numerosta 09 867 8880. Puhelin palvelee maanantaista perjantaihin kello 9.00–15.00.