Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Suomen Hostellijärjestö tarjoaa kesällä osassa hostelleista tuplajäsenalennuksen majoituksesta. Normaalin 10 %:n jäsenalennuksen sijaan alennus on 20 % normaaleista majoitushinnoista.

Tupla-alennuksen tarjoavia hostelleja on Helsingissä, Iitissä, Jämsässä, Lemmenjoella, Mikkelissä, Raaseporissa, Savonlinnassa, Toholammilla, Turussa ja Virroilla. Alennus myönnetään Hostellijärjestön jäsenjärjestöjen jäsenille sekä Kotimaan hostellikortin ja Kansainvälisen hostellikortin haltijoille.

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL on Suomen Hostellijärjestön jäsenjärjestö. Voit todistaa jäsenyyden hostellissa SPALin jäsenkortilla tai Kotimaan hostellikortilla. Hostellikortin voit tilata maksutta osoitteesta https://hostellijarjesto-lv.creamailer.fi/survey/answer/msphnh3g9xv5j.

Lisätietoja Hostellijärjestön tarjouksesta ja majoituksen varaus