Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kesäduunari-info on ilmainen neuvontapalvelu, joka tarjoaa kesätyöntekijöille neuvoa työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä. Kesäduunari-info palvelee kaikkiin työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Apua voi kysyä esimerkiksi palkkaan, työsopimukseen tai työvuoroihin liittyviin kysymyksiin. Ongelmatilanteissa apua voi kysyä ennen työnantajalle puhumista, mikäli haluaa saada neuvoja ja varmistusta.

Kaikki kesätyöhön liittyvät asiat, poissulkien avointen työpaikkojen välitys, ovat asioita, joissa Kesäduunari-infoon voi olla yhteydessä. Infopalvelun tarjoavat palkansaajien keskusjärjestöt SAK, Akava ja STTK.

Toukokuun alussa avattu info toimii puhelimitse numerossa 0800 179 279, WhatsAppilla 040 747 1571 ja netissä olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Se on auki arkipäivisin kello 9–15, elokuun loppuun asti.

Lue lisää keskusjärjestö STTKn tiedotteesta.

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL ry on Toimihenkilökeskusjärjestö STTKn jäsen.