Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

SPAL tarjoaa jäsenilleen käyttöön maksutta CityShoppari-sovelluksen helmikuusta 2021 alkaen. CityShoppari on kotimainen, Suomessa kehitetty sovellus, joka kokoaa yhteen yli 1000 etua ympäri Suomen. Sovelluksesta löytyy jokaiselle jotakin, esimerkiksi ravintoloita, kahviloita, vaatekauppoja, urheilupaikkoja, kulttuuria, kauneushoitoloita ja kampaamoita.

CityShoppariin ilmestyy uusia etuja viikoittain, ja edut ovat hyödynnettävissä heti ostotapahtuman tai palvelun käytön yhteydessä. Sovellus on helppokäyttöinen, se näyttää lähimmät etujen tarjoajat oman sijaintisi mukaan tai voit etsiä yrityksiä nimellä tai tarkentaa hakua juuri sen hetkisten tarpeittesi mukaan.

CityShoppari-sovellus on ladattavissa Google Play, App Store ja Huawei AppGallery -sovelluskaupoista.

Lue tilausohjeet täältä.