Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

SPAL järjestää jäsenyhdistysten aktiivien ja luottamusmiesten koulutukset talvella ja keväällä 2021 verkossa. Etätapahtumilla SPAL pyrkii omalta osaltaan ehkäisemään koronaviruksen leviämistä. Kalenterissa on tällä hetkellä seitsemän tilaisuutta, joista neljä järjestetään verkossa tammi–toukokuun aikana.

Syksyn koulutukset on alustavasti suunniteltu järjestettävän perinteiseen tapaan koulutuspäivinä eri puolilla Suomea. SPAL seuraa koronatilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeistuksia.

Luottamushenkilöiden koulutuksissa aiheina ovat ajankohtaiset pelastus-, ensihoito- ja hätäkeskushenkilöstön edunvalvontaan liittyvät valtakunnalliset ja paikalliset asiat. Lisäksi tilaisuuksissa on erityisaiheita, kuten neuvottelutaidot sekä yhdistystoiminnan, yhdistyslain ja kokousmenettelyn tietoiskut.

Tutustu SPALin koulutuksiin tänä vuonna: Koulutukset ja tapahtumat

Kutsut koulutuksiin lähetetään jäsenyhdistyksiin, luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille. Koulutuksista voi tiedustella myös SPALin toimistolta.