Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lokakuussa alkaneet SPALin jäsenyhdistysten edunvalvonnan infot ovat edenneet yli puolenvälin. Kuukauden aikana SPAL on järjestänyt yhteensä 13 Teams-verkkotapaamista yhdistysten puheenjohtajille ja paikallisille aktiiveille.

Pelastustoimen alueista info on tähän mennessä järjestetty Helsingissä, Keski-Uudellamaalla, Länsi-Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Päijät-Hämeessä, Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla, Pohjois-Savossa, Pohjois-Karjalassa, Jokilaaksoissa ja Oulu-Koillismaalla. Lapin ja Länsi-Pohjan ensihoidolla on ollut oma tilaisuutensa.

Tilaisuuksissa on keskusteltu pelastustoimessa, ensihoidossa ja hätäkeskuksissa työskentelevien jäsenten edunvalvonnan ajankohtaisista asioista – kuten työaikatilanteesta – sekä kerätty palautetta SPALin toiminnan kehittämiseksi.

Tapaamiset jatkuvat marras–joulukuussa sitä mukaa, kun yhdistysten kanssa saadaan sovittua aikatauluja, kertoo SPALin edunvalvontajohtaja Pasi Jaakkola.

– Verkkoinfot ovat saaneet hyvän vastaanoton, ja olemme saaneet yhdistyksiltä tärkeää tietoa edunvalvontatyön suunnitteluun. Selvästi alueilla kaivataan myös SPALin paikallisia tilaisuuksia, joita järjestämmekin, kun ne ovat osallistujien turvallisuus huomioiden mahdollisia, edunvalvontajohtaja Jaakkola kertoo.