Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPALin jäsenmobiili toimii jäsenen matkavakuutustodistuksena sekä kotimaassa että ulkomailla. Vakuutustiedot näkyvät jäsenmobiilissa silloinkin, kun puhelin on offline-tilassa.

Jäsenmobiililla voi soittaa suoraan jäsenen vakuutusyhtiön palvelunumeroon ja liiton toimistolle. Lisäksi siitä voi katsoa sopimuslääkäriasemat eri maissa ja paikkakunnilla.

Vakuutustodistuksen lisäksi jäsenmobiili toimii SPALin jäsenyyden todistuksena. Voit käyttää sillä jäsenetuja, lukea liiton tiedotteita, jäsenuutiskirjettä ja Pelastusalan ammattilainen -verkkolehteä.

Palvelusta saat nopeasti ja helposti yhteyden SPALin jäsenpalveluun. Jäsenmobiililla voi ilmoittaa esimerkiksi työpaikan ja jäsenyhdistyksen vaihdoksista, yhteystietojen muutoksista sekä muista jäsenyyteen liittyvistä asioista.

SPALin jäsenmobiili tilataan sähköpostitse liiton toimistosta (toimisto@spal.fi) puhelinnumeroon, johon jäsenmobiili halutaan ladata. Tilaajalle lähetetään tekstiviesti, jossa on sovelluksen latauslinkki.

Sovellus tallentuu iPhone-, Android- ja Windows-puhelimien ruuduille nimellä ”SPAL”. Kuvakkeena on liiton tunnus. Se voidaan asentaa vain yhteen puhelimeen kerrallaan.