Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Talvilomaviikkojen ja pääsiäisen perheiden hyvinvointikurssien haku on alkanut. Palomiesliitto avustaa kursseille osallistuvia jäseniään taloudellisesti.

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:n Perheiden 1. askel -hyvinvointikurssit on suunnattu lapsiperheille, jotka kaipaavat tukea terveyttä edistävien arkitapojen omaksumiseen, liikkumisen lisäämiseen ja ylipainon ehkäisemiseen.

Kurssien ohjelma on liikunnallinen, virikkeellinen ja elämyksellinen sekä terveisiin elintapoihin kannustava. Vuoden 2020 alussa uudistuneiden perhekurssien ohjelma sisältää myös elintapaohjausta perheiden ohjaamiseen kehitetyn menetelmän avulla.

Neljä vuorokautta kestävän perhekurssin hinta aikuiselta on 100 euroa ja 6 – 16 vuotiailta lapsilta 60 euroa. Alle 6-vuotiaille lapsille kurssi on ilmainen. Hintaan sisältyy ohjelma, majoitus yhdessä perhehuoneessa ja täysihoito (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala).

Palomiesliitto avustaa jaksoille osallistuvia jäseniään maksamalla 50 euroa jäsenen kurssimaksusta.

Kurssille haetaan sähköisellä lomakkeella PHT:n nettisivuilla https://pht.fi/lapsiperheille/ Valinnat tehdään jaksokohtaisesti taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein.