Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Kokoamme yhteen auttamisen ammattilaiset

Rela-hierojat

Rela-hierojat tarjoavat nyt SPALin jäsenille jäsenetuna hieronnat alennettuun hintaan.

Tänä päivänä erityisesti työ kuormittaa kehoa kiireen, staattisten asentojen ja kehnon ergonomia kautta heikentäen lihaksiston toimintakykyä. Seurauksen on erilaisia kiputiloja, jotka lisäävät esimerkiksi sairaspoissaolojen määrää. Hieronta on helposti saavutettavaa kehonhuoltoa, jolla rasituksesta palautuminen nopeutuu ja jonka avulla voi toimintakyvyn säilyttää vaikka hetkellisiä rasituspiikkejä tulisikin.

Hierontojen hinnat SPALin jäsenille:
25 min hieronta 23€
50 min hieronta 43€
75 min hieronta 70€
110 min hieronta 100€

Ajanvaraus nettisivuilta www.relahierojat.fi tai lataamalla puhelimeen Rela-hierojien ilmaisen sovelluksen. Ajanvaraus onnistuu myös puhelinpalvelun kautta numerosta 0600-13811 (0,39€/min+pvm) ma-to 9-17 ja pe 9-14.

Lisätietokenttään merkintä SPAL jäsenetu. Jäsenetua käytettäessä on esitettävä jäsenmobiili tai jäsenkortti.

Terveystalo Rela-hierojat ovat ainoa valtakunnallinen hieronta-alan ketju. Tällä hetkellä on 52 vastaanottoa ympäri Suomen. Tarkemmat vastaanottojemme sijainnit löytyvät nettisivuilta www.relahierojat.fi.

Maksutapoina käy käteinen ja maksukortit sekä henkilöstöetuohjelmien maksukorteista/applikaatioista käy ePassi, SmartumPay ja Eazybreak kunhan näille on ladattuna alv 0% saldoa.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja Rela-hierojat pidättävät oikeuden hinnantarkistukseen vuosittain.

Takaisin Liikunta ja hyvinvointi -sivulle