Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pelastusalan ammattilainen -lehden toimitus toteutti syyskuussa kyselyn, jolla keräsimme jäseniltä ehdotuksia lehden uudeksi nimeksi. Saimme jäsenistöltä yli 70 nimiehdotusta. Lämpimät kiitokset kaikille kilpailuun osallistuneille. Harkinnan jälkeen päädyimme kuitenkin säilyttämään lehdellämme perinteikkään ja tunnetun Pelastusalan ammattilainen -nimen.  

Osallistuneiden kesken lehden toimitus arpoi neljä 100 euron arvoista lahjakorttia. Arpaonni suosi seuraavia:

  • Niko J, Multia
  • Joni Ä, Uurainen
  • Mikko T, Vantaa
  • Juha-Pekka S, Lohja

Onnittelut voittajille! Lahjakortit on toimitettu voittajien jäsentiedoissaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Ensimmäinen Pelastusalan ammattilainen -niminen SPALin jäsen- ja sidosryhmälehti ilmestyi vuonna 1998. Ulkoasultaan Pelastusalan ammattilainen on uudistunut useammankin kerran vuosien varrella, mutta lehden tehtävä on säilynyt ennallaan: lehti viestii liiton toiminnasta ja tarkoituksesta sekä vahvistaa SPALin jäsenten yhteenkuuluvuuden tunnetta. Lehden sisällön punaisena lankana on jatkossakin jäsenten työelämä ja liittokokouksen SPALille asettamat tavoitteet.   

Pelastusalan ammattilainen -lehden toimitus toivoo jatkossakin juttuvinkkejä jäsenistöltä. Niitä voi lähettää osoitteeseen viestinta@spal.fi.